Seinäjoen OmaSp Stadion

25.02.2023

Välillä pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle, on vanha sanonta. Itse menin kyllä fyysisesti melkein naapuriin, mutta noin 80 tapahtuma- ja musiikkialan ammattilaista kauempaa ympäri Suomen saapui tänään OmaSp Stadionille. Sain olla parin tunnin mittaisessa tapahtumassa tirehtöörin roolissa esittelemässä tiluksia myös Stadionkierroksen merkeissä.

Täytyy sanoa, että oli mahtava nähdä ammattilaisten jopa yllättyneet katseet OmaSp Stadionin tarjoamista puitteista ja mahdollisuuksista. Heikki Leppänen totesi aloituspuheessaan hyvin että ei OmaSp Stadionista voi pelkästään sanoin kertoa, se pitää kokea.

Täysmittainen festarivenue, jossa onnistuu pienemmätkin juhlat ja kokoukset. Kahden kerroksen erilliset ravintolat, jotka toimivat yhdessä ja erikseen sekä kiinteä täysmittainen esiintymislava ulkona. Puhumattakaan tietysti puitteista, jotka kentällä on isoille konserteille sekä jalkapallolle. Eipä taida muualla maailmassa olla näin toimivaa kokonaisuutta vastaaviin tarpeisiin. Stadionin suunnitellut Jyrki Jääskeläinen on kyllä oman alansa nero.

Olen ylpeä siitä, että olen saanut toimia kuuluttajana, juontajana ja stadiontirehtöörinä näin upealla stadionilla! Ja mikä hienointa, niitä on luvassa vielä lisää! 

-Arttu


#stadiontirehtööri #juontaja #kuuluttaja